Afwatering met goten

Home > Trayvelden > Afwatering met goten > Afwatering met goten
 

Afwatering met goten

Bij een trayveld met een afwateringsgoot liggen de paden op het hoogste niveau. Voordeel hiervan is dat de verharding droger blijft en algengroei nagenoeg uitgesloten is. Voor de betonnen verharding kan gebruik worden gemaakt van betonplaten of een gestorte betonverharding. De betonplaten kunnen indien gewenst worden uitgevoerd met een vastzetsysteem voor folies en gronddoeken. Het gestorte betonnen pad kan tevens worden voorzien van een uitsparing voor de montage van aluminium strips. Deze gebruiken wij voor de Montage van de folies en gronddoeken. De gestorte betonnen pad kunnen wij voor u vlinderen of bezemen.

Voor de afwateringsgoot bestaan twee mogelijkheden. De eerste is het toepassen van een betonnen afwateringsgoot met vastzetsysteem voor folies en gronddoeken. In veel gevallen wordt echter gekozen voor een gefreesde greppel met daarin betontegels. Deze kunnen wij met een speciale frees achter een tractor voorzien van GPS aanbrengen. Voordeel van deze goot zijn de lage kosten voor materiaal en arbeid.

Onder de buttons aan de linkerzijde van deze pagina vind u enkele afbeeldingen en referenties van door ons aangelegde trayvelden.