Gestorte betomen paden

Home > Betonvloeren / Betonplaten > Gestorte betonnen paden
 

Gestorte betonnen paden

De laatste tijd worden betonpaden voor tray- en containervelden steeds vaker in het werk gestort. Vooral bij het gebruik van uitzetvorken is een strakke naadloze pad belangrijk. Een gestorte betonnen pad heeft geen storende naden zoals de overgangen tussen betonplaten en ook verzakte platen behoren tot verleden tijd. Er is eigenlijk maar één nadeel van storten, het kost geld om het later op te ruimen. Betonplaten zijn wat dat betreft redelijk waardevast.

Traycon Projecten heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van betonverhardingen voor tray- en containervelden. Het gehele proces wordt door ons zelf uitgevoerd. Van het plaatsen van bekisting en wapening, het aanbrengen van de beton, en het vlinderen / bezemen.

Sinds 2009 zijn we ook steeds betonnen paden gaan afwerken met een bezemstructuur. Dit geeft een iets stroevere vloer waarbij gladde slipperige vloeren tot een verleden behoren.

De betonnen paden hebben doorgaans een dikte van circa 12 centimeter afhankelijk van de bodemgesteldheid. De beton bestaat uit een C20/25 XC3 S3 en voor de wapening wordt een enkel net gelegd van 150/150/6 mm.

Het is ook mogelijk om betonnen paden aan te leggen met een zogenaamde slipformpaver. Hierbij is elk gewenst profiel mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.