Hekwerk / Windschermen

Home > Hekwerk / Windschermen
 
 

Hekwerk / Windschermen

 

Poorten

Wij leveren en plaatsen poorten in alle gewenste maten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Gaashekwerk
Wij leveren en plaatsen alle soorten gaashekwerken. Het door ons geleverde materiaal is verzinkt en voorzien van een coating in de kleur zwart of groen. De palen hebben een diameter van 60 mm en het hekwerk kan indien gewenst worden voorzien van een bovenbuis met een diameter van 42 mm. Het hekwerk wordt voorzien van een geplastificeerd harmonicagaas en kan indien gewenst worden voorzien van puntdraden. Hekwerk wordt veelal geplaatst als erfafscheiding, ook rond een waterbassin en/of biofilter wordt het vaak toegepast.

De onderstaande hoogtes behoren tot de mogelijkheden:

• 1,00 meter
• 1,25 meter
• 1,50 meter
• 1,80 meter
• 2,00 meter
• 3,00 meter

De h.o.h. afstand van de palen is standaard 3,00 meter.

Windscherm
Wij leveren en plaatsen windschermen in diverse soorten en afmetingen. Rondom containervelden worden vaak windschermen geplaatst met een hoogte tussen de 1,50 en 2,00 meter. Het plaatsen van voldoende schermen heeft een positieve bijdrage bij de waterverdeling tijdens het beregenen. Ook worden droge randen voorkomen. De windschermen bestaan uit een hekwerkframe zoals dit ook wordt geplaatst voor gaashekwerk. In plaats van de harmonicagaas plaatsen wij windgaas wat in diverse soorten leverbaar is. Bij hoogtes van 2,00 meter plaatsen wij de palen h.o.h. om de 2,00 meter in plaats van de gebruikelijke h.o.h. maat van 3,00 meter.

De windschermen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en groen.

Bij de teelt van aardbeien op stellingen worden windschermen geplaatst ter voorkoming van stormschade. Deze schermen hebben een hoogte van circa 3,00 tot 4,00 meter. Hiervoor gebruiken wij palen van verduurzaamd hout. Voor het plaatsen van de palen hebben wij een speciale palenboor achter de tractor.